Najava: Promocija Zlatibora u Trebinju

U sklopu kampanje „Dino vozić“ koju realizuje Dino park Zlatibor sa prijateljima – saradnicima u koje spadaju predstavnici turističke privrede Zlatibora u Trebinju u petak 08. jula će biti organizovana promocija ponude Zlatibora.

Promocija će biti održana u ulici Jovana Dučića (ispred Turističkog info centra) u vremenskom periodu od 10:00 do 13:00 i od 18:00 do 21:00.

Gosti su za građane Trebinja (posebno za one najmlađe) pripremili veliki broj nagrada (preko stotinu dječijih, porodičnih i godišnjih ulaznica za „Dino park“, izleti, poklon bonovi, vaučeri, vožnje gondolom, ulaznice, večere i još mnogo drugih nagrada).

Promociju će podržati poslovni partneri sa teritorije Zlatibora i to: Turistička organizacija Zlatibor, „Gold Gondola“, Hotel Zlatibor Mountain, Hotel Buket, Hotel Palisad, Specijalna Bolnica Čigota, Vip Casa Club, Hotel Central Inn, Vila Maša, Hotel Iris, Hotel Mons, Hotel Olimp, Rafting Centar RT, Hotel Кonak, itd.

Pozivaju se svi građani Trebinja da posjete promo štand i budu jedan od potencijalnih dobitnika ovih vrijednih nagrada.

Inače, Dino park je tematski park, zabavno – edukativnog karaktera koji pruža jedinstvenu zabavu za sve uzraste, od 1 do 101 godine. Prostire se na velelepnoj površini od 6 hektara, u srcu Zlatibora. Daleko od gradske vreve i buke, na čistom vazduhu, u borovoj šumi, na ovoj lokaciji bez obzira na broj godina svako pronađe svoj kutak za uživanje. Dvadeset multimedijalnih replika dinosaurusa iz doba Кrede i Jure, koji se pokreću i spuštaju zvuke, i 25 sadržaja iz svijeta moderne tehnologije čine savršen spoj koji svakodnevno posjeti na stotine posjetilaca iz cijelog svijeta. Za nešto manje od pet godina posjetilo ga je oko pola miliona posjetilaca, i oko 100 000 djece u organizovanim đačkim ekskurzijama.

Turistička organizacija Grada Trebinja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top