Održan Prvi turnir u nožnom tenisu Kocka 2022. (FOTO)

U gradskom parku u Trebinju je proteklog vikenda održana trodnevna sportska manifestacija – prvi turinir u nožnom tenisu „КOCКA 2022“ u organizaciji JU Turistička organizacija Grada Trebinja i Turističke agencije „Good Host“ iz Banja Luke.

U pitanju je vrlo atraktivno, zanimljivo i dinamično takmičenje koje predstavlja svojevrsnu kombinaciju fudbala, tenisa i odbojke, igra se „2 na 2“ preko mreže visine 1 metar.

Odigran je vrlo klalitetan turnir koji je okupio rekreativce, legende Leotara, bivše profesionalne igrače i sadašnje profesionalce u ukupno 45 ekipa i to u dvije starosne kategorije (juniori U-15 i seniori).

Tokom sva tri takmičarska dana mnogobrojna publika je mogla da vidi sjajne i atraktivne poteze, požrtvovanost, takmičarski duh, pozitivnu energiju i “fer plej”.

U kategoriji U-15 pobjedu je odnijela ekipa „Zasad“, dok je u velikom finalu u kategoriji seniora između ekipa „Gučina“ i „Galaktikosi“ nakon velike borbe i neizvjesnosti sa 2:1 u setovima pobjedu odnijela ekipa „Gučina“ kojoj je pripala prva nagrada u iznosu 1.000,00 КM koju je obezbijedila sportska kladionica „Wwin“.

Generalna ocjena organizatora, takmičara i publike je da je turnir nadmašio sva očekivanja, pa je izvjesno da će ovo takmičenje prerasti u tradicionalno uz projekciju da postane svojevrstan prepoznatljiv regionalni „brend“ koji će okupiti ekipe iz BiH, Crne Gore, Hrvatske i Srbije, a tome bi svakako trebalo da dodatno doprinese atraktivnost i popularnost Trebinja kao turističkog odredišta.

Turistička organizacija Grada Trebinja

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top