Urnebesna provokacija direktno u živac: Ovako su Crnogorci provocirali navijače BiH…

Burek sa sirom, burek sa sirom, orilo se stadionom iz grla navijača Crne Gore. Kada bi navijačke ‘provokacije’ uvijek bile ovakve, zdrave, sve bi bilo puno ljepše. Vjerojatno su se i sami bh. navijači nasmijali na ovo.

Kada nekome iz BiH spomenete burek sa sirom, pojave mu se rogovi na glavi. Za njih ne postoji burek sa sirom i ostale razne varijacije, to je pita, a samo je jedan burek. Onaj s mesom. Vječna prepirka. Rasprava koja vrlo vjerojatno nikada neće dobiti svoj kraj jer svatko ima različito viđenje.

E navijači Crne Gore znali su kako ‘pogoditi’ u živac. Crnogorci su u subotu remizirali s BiH (1-1) na svome terenu u 3. kolu Lige nacija. Bila je to sjajna atmosfera u Podgorici, a domaći navijači su na originalan i urnebesan način provocirali gostujuće navijače. I predstavili humor po kojemu su nadaleko poznati.

Kada bi navijačke ‘provokacije’ uvijek bile ovakve, zdrave, sve bi bilo puno ljepše. Vjerojatno su se i sami bh. navijači nasmijali na ovo. I to je ono što želimo gledati na fudbalskim stadionima. A ne nerede, razbijanje, masovne tučnjave i hapšenja. Toga nam je već dosta.

Agencije

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top