U Neumu uhapšen sin Hanke Paldum zbog napada na djevojku

U Neumu je uhapšten, pa nakon kratkog vremena pušten na slobodu, Mirzad Brkić sin Hanke Paldum zbog sumnje da je fizički i psihički maltretirao djevojku (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

Kako je neslužbeno potvrđeno, njih dvoje su u Neumu zajedno boravili tokom vikenda.

Juče je ženska osoba prijavila kako je, u njezinoj kući u Neumu, M.B. iz Sarajeva (1985.) fizički i psihički maltretirao njezinu gošću (1995.), te je protiv njezine volje prisiljavao na intimni odnos.

”Ženska osoba je prijavila telefonom u Policijsku stanicu Neum da je u kući gdje stanuju; jedna muška osoba M.B. (1985.) godište iz Sarajeva tokom prošle i pretprošle noći psihički i fizički maltretirala njenu gošću (1995.) godište iz Sarajeva”, potvrđeno je iz MUP-a HNK odakle su naglasili da je uhapšena osoba prisiljavala na intimni odnos mlađu ženku osobu.

Inače, Brkić je od ranije poznat javnosti po svojim ispadima, te je kako su mediji ranije pisali proglašen krivim za saobraćajnu nesreću u januaru 2014. godine u kojoj su teško povrijeđena tri pješakinje. Poslije udesa, Brkić je podvrgnut testu na narkotike, a u krvi mu je konstatirano prisustvo psihoaktivne supstance amfetamin. Brkić se kako su tada mediji pisali, na zadnjem ročištu izjasnio da nije kriv. Sud je tada naložio liječenje u psihijatrijskoj klinici te oduzimanje vozačke na jednu godinu.

Top Portal

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top