Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, malverzacije i lične interese pojedinaca!

Neću podleći pritiscima i ucjenama! Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, malverzacije i lične interese pojedinaca, poručio je načelnik opštine Bileća Veselin Vujović.
Šesta po redu sjednica Skupštine opštine Bileća prekinuta je nakon druge tačke Dnevnog reda, koja se odnosila na razrješenje starih i imenovanje novih članova Opštinske izborne komisije.
„Prijedlog za izbor novih članova OIK-a nije usvojen, pa se iz toga da zaključiti da pojedini članovi skupštinske većine i dalje daju podršku članovima OIK-a iz prethodnog saziva odnosno članovima SNSD-a, a protiv koga su se isti grčevito „borili” prethodnih godina“, navodi se u izjavi Veselina Vujovića.
Veselin Vujović, načelnik opštine Bileća, koji je osvojio rekordan broj glasova na prethodnim izborima izjavio je da ima mnogo nelogičnosti u radu ove skupštinske većine.
„Što se mene lično tiče ne želim nikakve pregovore ni dogovore sa manipulatorima. Narod me nije izabrao da bih podržavao kriminal, lične interese i sve ono što bi bilo na štetu građana Bileće.
Neću podleći pritiscima i ucjenama i nikada neću podržati ono što nije ljudsko i pošteno.
Neka svi rade onako kako im savjest nalaže. Ni po cijenu mnogo svetijeg i bitnijeg od skupštinske većine neću prodati svoj obraz”, rekao je Vujović.

Radio Bileća

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top