JUNAK SRBIJE Mitrović: Znao sam da će mi se vratiti za naporan rad

Aleksandar Mitrović je sa nova dva gola donio veoma važnu pobjedu Srbiji na gostovanju Azerbejdžanu u Bakuu.

Iako nema veliku minutažu u klubu, Mitrović u dresu reprezentacije daje maksimum i prosto je nezaustavljiv.

– Igramo utakmicu po utakmicu, najbitnija je pobjeda. Jako težak meč na psihičkom planu, ali najbitnije je da smo završili ciklus na pravi način. Atmosfera u svlačionici je fenomenalna. Idemo dalje, nećemo sa ovim da se zadovoljimo. Završavamo sa pozitivnom atmosferom ovo okupljanje – rekao je Mitrović.

Mitrović je ukazao na težak raspored i posao koji je odražen u jako kratkom periodu.

– Imali smo prije ovoga dvije jako teške i iscrpljujuće utakmice, ali nije lako iznijeti tri utakmice u deset dana. Došli smo kao favoriti, u takvim okolnostima uđeš lagano u utakmicu, možda bi se sve drugačije odvijalo da nismo rano dali gol. Igra je bila dobra, bilo je teško da ih probijemo, ali je najbitnije da smo odradili posao i da se sa sedam bodova vraćamo kući – objasnio je Mitrović.

Iako ne igra dovoljno često u Fulamu, vjerovao je da će mu se rad na treninzima isplatiti.

– Ja sam neko ko jako teško odustaje, ko vjeruje u svoje sposobnosti i kvalitet. Vjerujem u naporan rad. Nisam imao kvalitetnu sezonu, ali sam znao da će sav rad i nakon treninga da mi se vrati. Bilo je samo pitanje vremena kada će to da se vrati, na tri utakmice sam dao pet golova, oborio jako star rekord. Sada sam bio taj koji je dao dva gola, ali ne smijemo zanemariti cijelu ekipu. Imamo fenomanlnu atmosferu, jako dugo nije bila ovakva, svi su srećni i svi su zadovoljni, guraju i motivišu čak i oni koji su na tribinama. Ovi momci su stvorili nešto jako posebno, nekad sreću trebaš da zaslužiš, a mi smo je zaslužili -zaključio je Mitrović, a prenosi B92.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top