LEOTAR HIT TAKMIČENJA: Vukoje: I dalje je prvi cilj opstanak, ponosan sam na momke

Košarkaši Leotara definitivno su najveći hit prvenstva Bosne i Hercegovine posebno nakon što su u 12. kolu sa samo osam igrača savladali Slobodu.

Trener Leotara Miro Vukoje ističe da njegov tim nije poletio nakon nove pobjede na gostovanjima. Trebinjski su trenutno na drugoj poziciji, ali uprkos tome ne razmišljaju o Ligi za šampiona.

– Čvrsto smo na zemlji. Naš prvi i trenutno jedini cilj je opstanak, da ostvarimo dovoljno pobjeda da ne strijepimo u finišu takmičenja. Kad njega ostvarimo onda možemo da razmišljamo o višim ambicijama. Ova pobjeda u Tuzli nam je veoma draga jer smo nakon Zenice opet igrali sa samo osam igrača i uspjeli da slavimo. Trebamo da uživamo u ovakvim pobjedama i da nastavimo kao i dosad da igramo od utakmice do utakmice. Ponosan sam na momke, napravili smo dobru pripremu i odigrali kvalitetno pa smo većim dijelom bili u vođstvu i na kraju smo slavili – istakao je Vukoje. 

Ono što krasi Leotar od početka sezone je velika borbenost ali i odlična atmosfera, iako su među ekipama koje imaju najmanji budžet.

– Atmosfera u ekipi je odlična. Momci se dobro poznaju, ginu jedni za druge i to je ono što može da me raduje. Evo i sad smo igrali bez tri važna igrača, a oni su odlično kontrolisali meč i izdržali svih 40 minuta. Imali smo zaista puno problema sa povredama ali uprkos toime smo došli do pobjede- poručio je Vukoje.

U narednom kolu Trebinjci dočekuju Borac

Autor Darko Dragičević/ Srpskainfo

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top