Risto Milutinović kandidat SNSD-a za načelnika Ljubinja

Ljubinjski SNSD je preko fejsbuk stranice obavjestio javnost da je njihov kandidat na Načelnika Opštine Ljubinje-Risto Milutinović

Prenosimo kompletno objavu

Poštovani sugrađani,
obavještavamo vas da je naš kandidat za načelnika na predstojećim lokalnim izborima doktor veterinarske medicine gospodin Risto Milutinović.
Dugogodišnji je radnik administrativne službe Opštine Ljubinje i terenski radnik u sklopu svoje struke. Rođen je 1982. godine. Oženjen je i otac dvoje djece.
Naglašavamo da je ovo prava i jedina razvojna šansa za našu opštinu, jer Ljubinje sa tim dobija potpuno novu šansu za oporavak, razvoj i realizaciju ključnih infrastrukturnih projekata.
Kandidatura gospodina Milutinovića garantuje sjajan rezultat i sigurnu pobjedu. U narednim danima biće sklopljena široka koalicija okupljena oko našeg kandidata koja će uz odborničku listu SNSD – a obezbjediti ubjedljivu pobjedu u novembru.

Da podsjetimo, već ranije su svoje kandidature za načelnika Ljubinja su istakli Stevan Drapić ispred Srpske Demokratske Stranke i Risto Mićić ispred Demokratskog Narodnog Saveza. Biće to prvi put od uvođenja izbora za načelnika da će se za stolicu prvog čovjeka u Ljubinju boriti tri kandidata.

Naša Hercegovina.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top